Maa - Zat: 7:00 - 17:00
+31 35 6014685

Intern transport

INTERN TRANSPORT

Votrans B.V. heeft zich gespecialiseerd in intern transport. Bij het verplaatsen van machines denken wij  met u mee. Zowel regionaal, nationaal als internationaal. Intern transporteren van machines van stelplaats tot stelplaats.

SPECIFIEKE AANPAK

Intern transport vereist altijd een specifieke aanpak en wordt door Votrans in nauwe samenspraak met de opdrachtgever behandeld. We beschikken over een uitgebreid wagenpark met een groot assortiment voertuigen, zowel trekkend als getrokken, waarmee uw intern transport zonder risico kan worden uitgevoerd.

ONBEZORGD INTERN TRANSPORT

Votrans B.V. haalt uw machines van zijn plaats en zorgt tevens voor het plaatsen ervan op de nieuwe locatie. Ter ondersteuning van het intern transport beschikken wij over compleet ingerichte materiaalwagens, heftrucks van 2,5 tot 7 ton, een breed assortiment hulpmiddelen en speciaal ontwikkelde materialen voor machine transport. Ook komt het regelmatig voor dat de medewerkers van Votrans B.V. montage- en demontage werkzaamheden uitvoeren voor u. Hierdoor levert Votrans B.V. een compleet pakket als het om intern transport gaat.

Lengte en breedte transport - Votrans B.V.
INFORMATIE

Meer informatie nodig over intern transport? Neem contact met ons op wij staan u graag te woord.

Telefoon: +31(0)35 601 4685
Mobile tel: +31(0)6 2754566

FAX: +31(0)35 6023759
info@votrans.nl