Kraan verhuur

B.V. Kraan verhuur veel voorkomende verhuur is de autolaadkraan. Dit is een kraan die op een vrachtwagen kan worden gemonteerd. Hiermee kan de auto door de kraan zelf worden beladen of worden gelost. De autolaadkraan is opgebouwd uit een kolom, hefarm en een knikarm. In de knikarm zijn weer uitschuifdelen geplaatst. Deze kunnen compact worden opgevouwen. Op de vrachtwagen is dan nog voldoende ruimte voor lading.

Votrans B.V. verhuurt autolaadkranen uitgerust met een radiografisch afstandsbesturing. De autolaadkraan is gemonteerd op een bakwagen of op een losse trekker, eventueel in combinatie met een trailer.

Met name op beperkt toegankelijke terreinen biedt een autolaadkraan voordeel om zware of volumineuze ladingen eenvoudig en snel te kunnen laden / lossen of plaatsen. De vrachtwagens die zijn uitgerust met een autolaadkraan worden dan ook voornamelijk voor transporten in de bouw en industrie ingezet.

De capaciteiten variëren, handig voor het laden en lossen van licht hulpmaterieel,, die mede vanwege de lange mastlengtes ook zeer goed inzetbaar zijn voor diverse hijswerkzaamheden.

Meer informatie nodig over kraan verhuur? Neem contact met ons op wij staan u graag te woord.

Telefoon: +31(0)35 601 4685
Mobile tel: +31(0)6 27545667

FAX: +31(0)35 6023759
info@votrans.nl