5 Jaar geleden, op 1 juli 2011, is Votrans – mijn droom en mijn hobby – werkelijkheid geworden. Door al vanaf mijn zestiende in het transport en kraanverhuur te zitten, is deze passie verder uitgebreid. Dit heeft op 1 juli 2011 geresulteerd in de overname van Jan van Buuren Transport naar Votrans, toen gevestigd op het Weteringpad te soest.

Wij zijn gespecialiseerd in machine transport bedrijfsverhuizingen De-montage werkzaamheden,  op en overslag en kraanverhuur, heftruckverhuur glas hijsen en gewoon transport.

Omdat er veel is gebeurd de laatste vijf jaar en het werk aanbod is gegroeid en steeds meer bedrijven ons weet te vinden heeft ons er toen doen besluiten om te gaan verhuizen naar een nieuw pand met meer mogelijk heden voor onze klanten dit is geworden Nijverheidsweg 4 te Soest.

Met een groot bewaakt buiten terrein waar we opslag kunnen neerzetten voor onze klanten en een ruime loods voor binnen opslag.

Tevens is en een nieuwe wagen bij gekomen met een grote kraan er op 105tm met een mast lengte van meer dan 30 meter door de komst van deze nieuwe wagen  kunnen wij onze klanten nog meer van dienst zijn.

En hopen daarmee onze formule te kunnen voortzetten.