Over ons

Met ons team van elf mensen zijn wij dagelijks actief met machinevervoer, bedrijfsverhuizingen, palletvervoer, machineverplaatsingen, glas plaatsen, container en unitvervoer, koeriersdiensten, verpakken van machines en op en overslag en transporten in het algemeen. Hiervoor hebben wij de beschikking over negen auto’s van bestelbusjes tot vrachtwagens uitgerust met autolaadkraan tot 105 ton meter. Tevens beschikken wij over heftrucks tot zestien ton.

Wij zijn een verlengstuk van onze opdrachtgevers. Het verplaatsen van grote machines en het correct plaatsen op locatie vereist vakmanschap en ervaring.

Dat kunnen wij verzorgen voor onze opdrachtgever. Deze klussen komen bij ons in vertrouwde handen.

 

Op 1 juli 2011 is Votrans, de droom en de hobby van Freddy Voorn werkelijkheid geworden. Vanaf zijn zestiende zit hij in de transport- en kraanverhuurwereld, en deze passie is verder uitgebreid. Dit heeft op 1 juli 2011 geresulteerd in de overname van een transport bedrijf uit Soest.

VOTRANS is gespecialiseerd in machinetransport, bedrijfsverhuizingen, (de)-montage werkzaamheden, op-en overslag en kraanverhuur, heftruckverhuur en regulier transport. We zijn gevestigd aan de Nijverheidsweg 4 te Soest, hier is een groot bewaakt buitenterrein, ruime opslagmogelijkheden voor de klanten en een ruime overdekte binnen opslag aanwezig. De uitbreiding van werkzaamheden heeft er toe geleid dat er fors is geïnvesteerd in nieuw materiaal bij Votrans. Wij doen zowel open als gesloten vervoer. Onze klanten bestaan uit gerenomeerde bedrijven uit Soest, maar ook grote veilinghuizen en bouwbedrijven uit het land. Onze expertise wordt meestal gevraagd op momenten waar andere bedrijven stoppen en wij juist verdergaan. Hierdoor hebben wij ons materiaal aangepast op de wensen van de klant. Hierdoor zijn er bijgekomen: autolaadkranen, euro diepladers open en gesloten en een Jekko